info@endlesssummer.hu

TEREZA, BUDAPEST • 2023. DECEMBER 02.

endless summer szörf találkozó


SURF TABLÓ ÉS DÍJAK

 

A megszokott bemelegítő ajándékok mellett idén rengeteg értékes nyeremény, vócser, utazási lehetőség kerül kisorsolásra a Magyar Surf Tabló sorsolásán. Az Endless Summer tablójára képet küldők között - más ajándékok mellett - az alábbi értékes díjakat sorsoljuk ki. Küld el a szörfös képed az a tablóra Te is. Nem kell hogy szörfös akció legyen, ez sem baj, ha nem idei kép. A léngyeg, hogy a te képed legyen és meglegyen rajta a szörfös hangulat. 

A képedet az alábbi e-mail címre várjuk 2023 december 1., azaz szerda éjfélig! 

info@endlesssummer.hu

 

 

2023 FŐBB DÍJAK

A megszokott bemelegítő ajándékok mellett idén rengeteg értékes nyeremény, vócser, utazási lehetőség kerül kisorsolásra a Magyar Surf Tabló sorsolásán. 

 

HSF Package

A Hungarian Surf Fest már két alkalommal gyűjtött össze egy csodás portugál hétre. Verseny, tábor, bulik, workhshopos. Nagyon intenzív egy hetes program.  A HSF felajánlása egy  egész hetes tartózkodás a 20024-es eseményen. A packagben értéke 600 euro! 

 

 

Billabong Graphene Wetsuit

Képzelj egy el késő őszi, hideg vizes szörf session-t. Ráevezel egy hullámra, elviszed, visszaevezel. A tested ekkor hőt termel, amit a Billabong Graphene neoprén ruha bélése, nem csak, hogy előbb felvesz, de tovább is megtart míg várakozol a következő hullámra, azaz a tested éppen sokkal kevesebb hőt termel. Az eredmény egyértelműen hosszabb szörf session-ok és későbbi fáradás. A Billabong felajánlása egy Graphene szörf ruha! 

 

 

Octopus House

A portugál Caparica legújabb magyar szörf háza 2024-ben nyitja meg a kapuit! Az óceánhoz közel elhelyezkedő házban parádés stúdió apartmanok várják a hullámok szerelmeseit. Az új szörf ház felajánlása egy 3 éjszakás hosszú hétvége 4 fő számára! 

 

 

 

Naturelle 

Szörfözz havon a Francia-Alpokban! A Naturelle Freeride tábor és verseny, már több mint 15 éve a magyar freeride központú snowboardosok legfontosabb találkozó helye! A Naturelle Freeride felajánlása egy fő tábor részvétel szálással, és bérlettel a február eleji táborba! 

 

Go Beyond Travel

Magyarország márkás outdoor utaztató vállakozása szörf vonalon is a legjobb desztinációkra invitál. Az idei felajnálásuk -  egy kupon - ami harmadával olcsóbbá teszi a következő szörf túrád! 

 

 

The Magnet Projects

Bakró Éva és Zoli már 2017 óta viszik a Costa de Caparicai szörf házat. Zoli a ház üzemeltetése mellett oktatással és a magyar szörf élet megújításáva is foglalkozik. Az idei felajánlásuk egy három alkalmas szörf oktatás! 

 

4BRO.HU

Az Endless Summernek is otthont adó Tereza-t üzemltető 4Bro idén két felajánlással is érkezik. A 2db 2 fős  vacsora kupon egyike a Terezába, a másik pedig a Mazel tov feleti most nyílt Balagan bárba! 

 

 


FACEBOOK OLDAL • FACEBOOK ESEMÉNY • INSTAGRAM