info@endlesssummer.hu

PROGRAM

TEREZA, BUDAPEST • 2018. DECEMBER 08.

 

 

FACEBOOK OLDAL • FACEBOOK ESEMÉNY

 

Érkezz korán 16:30-kor kapunyitás • A belépés ingyenes.

Helyszín: Tereza  • 1065 Budapest, Nagymező u. 3. • FACEBOOK

 

Fontos változás!

Az este folyamán a Teraza külön surf finomságokkal készül a finom étlapján felül. Reméljük sokan közületek megkóstoljátok a konyha remekeit! Arra biztatunk Titeket hogy foglaljatok asztalt és jelezzétek hogy az Endless Summer-re érkeztek! Helyfoglalás:  +36 70 368 9374

 

 

 

TEREZA • MENÜ

Rusztikus guacamole égetett mezcallal házi chipsszel - 1.990 Ft.

Raw vegan tostadas - guacamole, káposzta, grapefruit - 990 Ft.

Tulum taco - salsa, tempurázott rák, lime majonéz - 1750 Ft.

 

 

Üdvözlettel, Endless Summer csapat

 

 

 

 

 

 

PROGRAM

 

 

17:00

KEREKASZTAL - SURF & ÉLETFORMÁK

A surf sport és az egészséges életmód szorosan összetartozik. Ennek bizonyosságát a Hester’s life kitalálója, valamint a témában meghívott szakértők elemezgetik az est felütésén. Valós vélemények testünk és lelkünk formában tartásáért a dietetikus, az edző, a jógaoktató és a tudatos szörfös szájából.

 

 

17:40

KEREKASZTAL - SPEARFISHING

Ha szörfözik az ember akár eszébe is juthat, hogy magának szerezze be eleségét. Bálint Hambalkó Cinematographer már nagyon jól tudja hogy kell szigonypuskával halat fogni, szóval ki is kérdezzük alaposan erről a misztikusnak tűnő sport- és élelemszerzési formáról az idei ES eventen. Vajon milyen és mekkora méretű halakat sikerült már Bálintnak becserkésznie? Megtudjuk hamarosan. 

 

 

18:20

VanLife  • Autókiállítás

Az idei tematikánk annak a szabad életformának a bemutatása, amely mindenki számára egy életreszóló élmény, ráadásul a saját maga által berendezett lakóbuszában. A Tereza kertjét berendezzük azokkal a már sok ilyen tripet bejárt autókkal, amik mellett büszke tulajdonosuk is elmondhatja a válaszokat a felmerülő kérdéseitekre. Vigyázat, előfordulhat, hogy jövőre már indultok is a saját vanlife túrátokra!

 

 

19:00

Kerekasztal - Van Life Élő kapcsolással

Ki ne gondolt volna már arra, hogy pár hónapot egy lakóbuszban, totál szabadon éljen? Akár családjával, akár egyedül, akár nászútját töltve és a legjobb rejtett spotokat keresgélve utazza végig a szebbnél szebb óceán- vagy tengerpartokat. Ilyenkor nálad van minden amire szükséged lehet. A természetben reggelizni és vacsorázni, az összes naplementét a hátsó nyitott fertájról a hálózsákból végignézni és közben csak a morajló vízet hallgatni. Pár szerencsés ezt most élőben fejti ki nekünk.

 

20:00

Fran Palermo Mexican Surf Edition

Idén a Fran Palermo 3 tagja lesz az est egyik hangulatának berobbanásáért felelős csapata. Mit jelent a mexikói szörfös zene? Külön kiadással készülnek a srácok, ami illeszkedik idei helyszíni koncepciónkhoz, így valami egészen új és friss zenei élményben lehet részünk december 8-án. Henri ízelítőt is küldött előre, hallgassátok meg ti is mire készülhetünk http://bit.ly/fpsurfmexiko Izgatottan várjuk fiúk!

 

21:00

Hungasurf Open díjkiosztó

HungaSurf Open az egyik legjobb dolog, ami történhetett a magyar szörfösök életében ebben az évben. Több év kihagyás után ismét bajnokokat avathattunk. Minden tudásszint együtt, egy helyen szörfözött egy hétig, legyen szó akár a szivacs deszkás, első óceán élményét átélő lelkes kezdőről, akár a sokfajta hullámot és partot megjárt mesterről - mindenki egy igazi csapat része lett. Alig várjuk a bajnokság hivatalos aftermovieját!

 

 

21:30

Surf Tabló, Sorsolás, azaz “GÁLA"

Minden évben a legizgalmasabb pillanatok egyike, amikor a szörfös képeket beküldők között kisorsoljuk a szuper, az év során különböző szörf tripeken begyűjtött kisebb-nagyobb ajándékokat. Idén a főnyeremény egy 1 hetes szörf trip Portugáliába, a The Magnet Projects, a Billabong Magyarország és a 4BRO jóvoltából.

 

22:00

DJ Jami •  Legyen TÁNC!

Idén is várjuk az első sorba azokat, akik leginkább érzik a szörfös hangulat méltó és egyben leglazább részét, a táncos levezetést. A mexikói sörök, a ház különféle specialitásai, a mezcalok tesznek arról majd az este folyamán, hogy minnél többen legyünk a végjátéknál. Találkozunk Jami előtt a parketten! 

 

"Nem sietünk sehová"

Bácsi Róbert László Kiállítása

Olyan szerencsénk van, hogy idén a “vanlife" koncepcióba egy igazi lakókocsis túra megörökítése kerül be. Bácsi Róbert László fotográfusnak az utazás és a fotózás is nagyon fontos az életében. A kettőt összekötve továbbra is képriportokat, dokumentarista anyagokat készít. Az emberek életének, sorsának bemutatásához választott eszközként fényképezőgépet, így képekben fejezi ki gondolatait és mutatja be a világ egy-egy szegletét.  

 

Mindeközben

Live art by Balogh Attila

Ismét a helyszínen zajlik élőben a művészet. Nyáron már találkozhattunk Idar Frida Kahlo felé tisztelgő alkotásával egy szörfdeszkán, amelyet most egy külön helységben csodálhatunk meg, melette pedig Balogh Attila zseniális kezei és rajztudása jóvoltából követhetjük nyomon igazi mexikói szörfös rajzok folyamatos fejlődését.