info@endlesssummer.hu

TEREZA, BUDAPEST • 2019. DECEMBER 07.

endless summer szörf találkozó


FACEBOOK OLDAL • FACEBOOK ESEMÉNY


 

Érkezz korán 16:30-kor kapunyitás • A belépés ingyenes.

Helyszín: Tereza  • 1065 Budapest, Nagymező u. 3. 

 

Reméljük közületek is sokan megkóstoljátok a Tereza konyhájának remekeit! Arra bíztatunk Titeket, hogy foglaljatok asztalt és jelezzétek hogy az Endless Summer-re érkeztek! Helyfoglalás:  +36 70 368 9374

 

 

PROGRAM


 

17:00

SZÖRF TÁBOROK KÉPEKBEN

Idén a magyar szörf táborok legjobb pillanataiból készítünk kiállítást.  A táborok szervezői régóta dolgoznak, hogy meghatározó élményt nyújtsanak a résztvevőknek. Izgalmas helyszínek, más-más csapattagok és az ezerarcú óceán. A képek segítségével bepillantást nyerhetünk a táborok különleges pillanataiba.  

 

17:00

SALTY SERIES WORKSHOP VISY DÓRIVAL

A Salty Series és Visy Dóri közös workshopja. Ez alkalommal a képe látható, egyedi ezüst hullám kiskarkötőt készítünk az általad választott színű zsinórral. Ezt egyedi gyöngyökkel és kiegészítőkkel tehetsz még személyesebb.  A részvétel regisztrációhoz kötött! • BETELT

 

 

18:00

HUNGASURF ELŐADÁS A HULLÁMMEDENCÉKRŐL

Az elmúlt évek egyik legfontosabb történése a szörfvilágban a hullámmedencék elterjedése. A HungaSurf képviseletében, a wavegarden veterán Lotfi Peiman tart nekünk előadást. Mire számíthatsz, kinek való, itt mindent megtudsz!

 

 

19:00

THE BOTTOM TURN FILMVETÍTÉS

Nagyon különleges filmvetítéssel készülünk. Mike McDougall rövidfilmjében egy fiatal lány történetét ismerhetjük meg, aki az erőszakos családi környezetéből kiszakadva próbálja megvalósítani álmát, hogy Balin szörfözhessen. Az idén megjelent film rengeteg filmfesztivál díját hozta el az idei évben. 

 

19:30

FILMES HÁTTÉRBESZÉLGETÉS

A The Bottom Turn-nek magyar szereplője is van. Herbert Erika lesz a vendégünk aki betekintést enged a film készítésébe és persze kérdezhettek is tőle. 

 

21:00

THE KEEYMEN KONCERT

A The Keeymen a Keleti Blokk közösségből összeverődött, örömzenélés céljából alakult instrumentális, surf supergroup. Zenéjük a túlnyomórészben balatoni kvartett, igyekszik felidézni gyerekkori lubickolásaikat, tinikori csajozásaikat. Ezeket összegyúrva fiatal-felnőtti szorongásaikkal meglovagolják a hanghullámokat! A szörf műfajból a hangzást, meg a lüktetést lenyúlták, de a hangokat meg érzéseket már ők adják hozzá.

 

 

22:00

Surf Tabló, Sorsolás, azaz “GÁLA"

Minden évben a legizgalmasabb pillanatok egyike, amikor a szörfös képeket beküldők között kisorsoljuk a szuper, az év során különböző szörf tripeken begyűjtött kisebb-nagyobb ajándékokat. Idén a főnyeremény egy 1 hetes szörf trip a The Beyond The Standard jóvoltából.

 

22:30

DJ MARTOS CHRIS •  Legyen TÁNC!

Idén is várjuk az első sorba azokat, akik leginkább érzik a szörfös hangulat méltó és egyben leglazább részét, a táncos levezetést. A mexikói sörök, a ház különféle specialitásai, a mezcalok tesznek arról majd az este folyamán, hogy minél többen legyünk a végjátéknál. 

 

BEYOND THE STANDARD FŐDÍJ 


 

Örömmel jelentjük be, hogy az eddigi legértékesebb fődíjjal készülünk az idei Endless Summer szörftalálkozóra. A fődíj felajánlója nem más, mint a prémium szörf utakat szervező Beyond the Standard csapat.  A fődíj pedig egy főre szóló utazás lehetősége a májusi Azores Surf Break // 2020 Springeseményükre. Egy hét szörfözés és repülőjegy!


Mit kell tenned? Küldd el a képed a Magyar Surf Tablójára! Cím: info@endlesssummer.hu

2017 • Mazel Tov

2016 • Mazel Tov

2015 • Mazel Tov

2013 • Atelier

2012 • Közhely