info@endlesssummer.hu

E N D L E S S   S U M M E R   ' 2 3

 

Eljött újra a nagy találkozás ideje! A magyar szörf társadalom december eleji meghatározó eseményére december 02-án a Terezában kerül sor! Az Endless Summer hosszú évek óta biztosítja a közösségnek a találkozás lehetőségét, az együtt levés örömét, a legújabb szakmai információk áramlását, az aktuális magyar szörf helyzet bemutatását, fantasztikus élmények megosztását szóban és képen. A találkozás méltó megünneplése, az utolsó programpont, az esemény hangulatának a csúcsa, természetesen a hatalmas táncos buli lesz, ahogy az mindig is lenni szokott!

A szezon, amiről megemlékezünk igazán izgalmas sok szempontból. A szörf globális népszerűsége hazánkban is évről évre kézzelfogható változásokat eredményez. A hangulatos szörf táborok újabb és újabb embereket varázsolnak lelkes óceán rajongóvá, így évről évre egyre többen vagyunk. A szörf tablón mindez plasztikusan megjelenik, láthatjátok magatokat és a többi rajongót a fényképeken. A Hungarian Surf Fest versenye is méltóképpen bizonyította sikerességét és népszerűségét. Nem beszélve arról, hogy tehetséges versenyzők új rétege tűnt fel az idei megmérettetésen. Új szervezeteket, csapatokat alakítanak lelkes emberek. Komoly szerveződés zajlik. A versenysporttal összefüggő szövetségi helyzetben drámai változások történnek. A magyar szörf világa végre határozottan a szervezettség irányába indul el. Az idei eseményen mindezeket és még ennél sokkal többet mutatunk be nektek.

 

--- SURF TABLÓ ÉS DÍJAK ---

 

Ahogy láthatjátok az idei program is ennek fényében állt össze. A Hungasurf 2008-as, és az Endless Summer 2010-es alakulása közel 15 éves távlat már, de úgy gondoljuk, hogy újabb fordulóponthoz érkezett a sportág élete. Egy évtized után valós esély mutatkozik arra, hogy egy valódi szövetségi munka kezdődjön, a megfelelő helyre, a megfelelő célokra érkező állami támogatással. Hiszünk abban, hogy az idei Endless Summer legfontosabb feladata, hogy a közös találkozás lehetősége mentén, felhívja figyelmet a pillanat fontosságára, így helyet kapnak az egyesületek, hogy növekedhessen a regisztrál sportolói bázis, helyet kap a legfrissebb szövetségi státusz és kerekasztal beszélgetésen vitatjuk meg a sportág lehetséges jövőképét. 

Mindamellet hogy végre újra jól érezzük magunkat együtt! 

 

P R O G R A M

16:00-19:00
 
Egyesületi tagtoborzás #savehungariansurfing
 
18:00
 
Szövetség és versenysport 2023 – Bakró Zoli előadása
 
18:15
 
Kerekasztal beszélgetés a magyar surf jövőjéről.
 
19:30
 
Hungarian Surf Timeline kiállítás
 
20:30
 
Salty Series DJ Sesh, by Tücsök Eszter
 
21:30
 
Hungarian Surf Fest aftermovie és díjkiosztó
 
22:00
 
GÁLA, azaz a magyar szörf tablója sorsolás
 
22:30
 
Buli, tánc, tequila – DJ Jami
 

Ahogy láthatjátok az idei évre is igaz, hogy időben érkezni érdemes! Ott tali! 
 

Az eseményt a 4bro.hu és a Billabong Magyarország csapatai valósítják meg, köszönjük a helyszínt a Tereza Budapestnek!

 

------- Endless Summer -------

Az Endless Summer - We Love To Surf közösségi kezdeményezés a surf szerelmesei számára. Célja a surfözés közös felfedezése, a érdeklődők kapcsolódó információkkal való ellátása. Olyan platformot működtetünk, amely folyamatosan kommunikál a témába vágó aktivitásokról és a kezdő, vagy új látogatónak is érdekességekkel szolgál. 

 

A kezdeményezésnek 2010-ben hívtuk először életre az éves találkozóját, az Endless Summer Surf Fesztivált. Azóta is összegyűlünk minden év decemberében és egy jó hangulatú, tematikus rendezvény keretén belül ünnepeljük közös hobbinkat. A mottónk azóta sem változott. Várunk mindenkit, aki már egyszer felállt a deszkájára, elkapott egy hullámot, akár az óceánon, a Palatinus hullám medencéjében, egy motorcsónak mögött wakesurf-özve, vagy még csak álmodik róla. 

 

 

 

 


ES 2023

2017 • Mazel Tov

2016 • Mazel Tov

2015 • Mazel Tov

2013 • Atelier

2012 • Közhely